Bachove kapi

Emocionalna podrška

Cvjetne esencije koje nam pomažu uravnotežiti emocije i tretirati negativna mentalna stanja.

Svaka od njih djeluje na drugo raspoloženje ili osjećaj. One ne tretiraju direktno fizičku bolest, niti okidače koji ih uzrokuju, nego vraćaju sklad našem umu i na taj način omogućavaju da naše prirodne obrambene snage rade većom lakoćom.

Ista bolest može imati različito djelovanje na različite ljude. Upravo je ta djelovanja potrebno tretirati jer nas ona vode do pravog uzroka.

Um, kao najdelikatniji i najosjetljiviji dio tijela, ukazuje na nastanak i tijek bolesti mnogo preciznije nego samo tijelo, pa nam stoga stanje uma služi kao vodič pri odabiru potrebne cvjetne esencije ili esencija.

Bolest je u suštini posljedica sukoba između duše i uma te započinje u sferi koja je iznad fizičke. Ma kako okrutno izgledala, sama po sebi bolest je korisna i nastala za naše dobro. Ako se pravilno protumači, vodi nas do naših osnovnih mana, povoda za otklanjanje tih mana i lekcija koje nismo uspjeli savladati na neki drugi način te se ne može iskorijeniti sve dok ta lekcija nije naučena.

Nemojmo se bojati uroniti u sebe i u život. Ovdje smo da radimo na sebi, stječemo iskustvo i znanje te nećemo mnogo naučiti ako se ne suočimo sa stvarnosti i ako ne težimo dostizanju našeg maksimuma.


EMOCIONALNE TRAUME – EMOCIONALNA REAKCIJA – PSIHOFIZIČKA STANJA


Konzultacije sa Bachovim praktičarem obično traju sat vremena, a temelje se na razgovoru kojemu je cilj saznati što više detalja o emotivnom stanju klijenta.

Za rezervirati termine potrebno je javiti se 7 dana ranije.