Supertronic

Energetski status organizma

EAV - mjerenje i analiza energetskog statusa organizma. Mjerimo protok energije po energetskim tokovima (meridijanima) koji su gotovo identični onima koje poznaje tradicionalna kineska medicina. Poremećaji koje se pojavljuju u energetskim tokovima određenog organa ili sustava, a manifestiraju se kao višak ili manjak energije, mogu biti pokazatelj razine tjelesnog zdravlja. Ove poremećaje moguće je prepoznati dok su još u energetskoj sferi dok se nisu manifestirale kao somatske smetnje ili bolesti.

Najveća prednost ove metode je prevencija te mogućnost testiranja proizvoda, hrane ili lijeka koji konzumiramo. EAV metodom se ne dobija liječnička dijagnoza.

Zdravlje, bolest, sudbina, karakter, psiha... su neraskidivi te šifrirano zapisani u strukturama energetskog polja i ako se na njega pravilno djeluje, postupno se mnogo toga može popraviti.

Upozoravajući simptomi bolesti mogu spriječiti nastanak bolesti, prije  nego ona nastane ili je mogu prekinuti u njezinim ranijim stadijima,  ako se poduzmu prikladni duhovni i mentalni napori. Rad na sebi i svojoj duhovnosti popravlja psihu, poboljšava sudbinu i zdravlje! Blagotvorno utječe na sve razine ljudskoga života te nam daje priliku da spriječimo nesreće, bolesti i gubitke. Najstrašniji gubici su oni koje na primjećujemo i ne osjećamo, jer nesreće, bolest i smrt prvo nastupaju na razini bioenergetskih ovoja, a tek potom na razini tijela.

IZLJEČENJE = RAD NA SEBI – OD DUHOVNOG I MENTALNOG – DO FIZIČKOG

Za rezervirati termine potrebno je javiti se 7 dana ranije.